Despre Baghera Car

Baghera Car Romania

Emmanuel Nouveau a pornit de la un vis din copilărie: și-a închipuit de multe ori cum călătorește în întreaga lume la volanul unor mașini cu nume mistice. Ambiționat fiind de acest vis, l-a transformat în realitate, dar nu din poziția de șofer, ci desenând pentru copii toate acele mașini care l-au marcat atât de mult. Astfel s-a născut Baghera în 1999.


Istoria Baghera CarFiecare model este rezultatul a multor ore de lucru. De la un design la altul, până la materialele folosite, întreaga echipă acordă cea mai mare grijă pentru a asigura toate etapele de fabricație, calitatea cu care sunt confecționate, precum și siguranța copiilor care se vor juca cu ele. O caracteristică esențială este durabilitatea, deoarece mașinile sunt proiectate astfel încât să reziste de la o generație la alta.Acest nume are în spate o afacere de familie, care trăiește și se dezvoltă lângă Paris, în Franța. În fiecare an, o echipă de designeri talentați și entuziaști proiectează noi pedale pentru mașini, portiere, mașinuțe mici din metal, precum și alte jucării de lemn, spre marea bucurie a tuturor copiilor la care ajung.

Toate jucăriile sunt făcute în conformitate cu standardele europene existente și au fost supuse unor teste complexe efectuate de laboratoare externe autorizate. 

 Mașinuțele au un aspect retro, cu accesorii în stil vintage, totul fiind făcut pentru a-i oferi copilului dornic de aventuri, plăcerea de a se lăsa transportat la volanul mașinii preferate. An de an, colecțiile mașinilor de metal călătoresc în întreaga lume pentru a readuce la viață visele tuturor, de la cei mici, la cei mai mari.