Despre Hippie Ya Paris

Hippie Ya Romania

De când ne știm, pantofii au fost întotdeauna mai mult decât un accesoriu - sunt mai degrabă o modalitate de a ne diferenția sau afirma. Când Noemi Sockeel, fondatoarea companiei Hippie Ya, a devenit mama a două fetițe, a început să caute pantofi practici, confortabili și distractivi, lucru ce s-a dovedit a fi o adevărată provocare!

În timpul căutărilor pe internet, realizând cât de imposibil îi era să găsească pantofi de calitate pentru copii, care în același timp să poată îndeplini și cerințele tinerilor părinți, i-a venit o idee. Așa a început aventura Hippie Ya! 

Astfel, a venit cu ideea acestor extraordinari mocasini produși in Franța, care își propun să devină un element esențial pentru îmbrăcămintea copiilor noștri.

Hippie Ya este o încălțăminte care promovează cu adevărat libertatea de mișcare și confort. Aceste calități sunt esențiale copilului pentru a învăța să meargă, deoarece copilul trebuie să-și simtă picioarele pe teren pentru a găsi echilibru. Cu un pantof flexibil, creșterea piciorului nu este îngrădită în niciun fel, acești mocasini fiind proiectați în colaborare cu un specialist în podiatrie.