Povestea noastră

Totul a început în toamna lui 2016. Ne plimbam fără țintă pe străduțele cartierului Montmartre din romanticul Paris. Avea să fie ultima excursie înainte de nașterea fiicei noastre, Natalie.

Vremea mohorâtă a făcut Parisul neobișnuit de gol, în contrast cu zilele agitate de turiștii grăbiți.

Încercam să ne bucurăm de peisajul static și să ne distragem de la ideea că viața noastră urma să se schimbe radical. De la cuplul fără griji, la părinți absorbiți complet în experiența creșterii unui copil. Deși nici nu începuse bine aventura, ne simțeam brusc copleșiți de miile de întrebări legate de ceea ce avea să urmeze. Multe din întrebări erau legate inevitabil de mulțimea de lucruri necesare pentru creșterea copilului nostru.

Inspirația apare mereu de unde nu te aștepți. Străzile Parisului sunt presărate cu mii de buticuri cochete – vitrine decorate cu mult bun gust și o selecție de produse cu un design aparte. Proprietarii sunt mereu prezenți și preocupați să te ajute să găsești ceva potrivit pentru tine. Așa am ajuns să descoperim un întreg univers neexplorat, dedicat copiilor, plin de produse care ne-au entuziasmat peste măsură. Ne doream să împachetăm Parisul și noua noastră descoperire într-o valiză și să le luăm cu noi acasă. Ne imaginam cum ar fi ca Natalie să fie deja cu noi și să ne spună cu cuvinte stâlcite “Vleau și eu”, privind prin vitrinele colorate pastel.

Ne-am ambiționat să recreăm experiența noastră la noi în țară și acum o împărtășim cu tine.

Așadar, bine ai venit! Cu ce îți putem fi de folos?

Viitoare mamica